2013 m. vasario 20 d., trečiadienis

Akcija "Nepalik Kūtvėlos nakvoti ant suoliuko Klaipėdoje!"

Klaipėdos TIC duomenimis, šių metų balandžio 19-21d. Klaipėdoje lankysis šitas grožis:


By Żeglarz (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons
Čia garsusis "Kruzenshtern", o ne šiaip sau kokia suskilusi gelda, todėl jau įsigijau autobuso bilietus. Ir dabar patiriu baisias nakvynės paieškos kančias.

Variantas I. Couchsurfing. NE: nežinau kada norėsiu ateiti ar išeiti, o per prievartą bendrauti ir "rodyti dėmesį" šeimininkams man nepriimtina. Be to, vis tiek kažką lauktuvėms reiks pirkt.

Variantas II. Hostelis. NE: visi Klaipėdos hosteliai, kurie man tiktų kainos atžvilgiu, siūlo mixed dorm variantą. Man tai nepriimtina, nes vyriškoji kambario dalis mėgėjai triukšmauti, duris trankyti, nesiprausti, daiktus mėtyti kur papuola ir vaikščioti vienais apatiniais.

Variantas III. Svečių namai. NE: kaina ir prekė nesuderinamos. Sovietų laikų sofkutė, du nutrinti foteliai ir kraupios užuolaidos, be pusryčių, susitarti iš anksto dėl raktų perdavimo ir pan., nuo 80LT naktis žmogui.

Variantas IV. Viešbutis. NE:  net vienos nakvynės kaina nesveikai astronominė, kai kur net triženklis skaičius.

Ar kainos Klaipėdoje visai nuo proto nušoko, ar mano alga per maža? Atrodo, išsvajotą savaitės laiko Žemaitijos turą vasaros metu teks pakeisti gerokai pigesnėmis atostogomis Egipte. Ar Turkijoje. Ar Tenerifėje.

Tai štai, kreipiuosi į savo skaitytojus patarimo: TAI KĄ MAN DABAR DARYTI? Protingi žmonės sako, nuomotis kažką Palangoje. Jeigu esate nakvynės paslaugų Klaipėdoje teikėjas ir galite priglausti barteriniais pagrindais labiausiai susivėlusią Lietuvos tinklaraštininkę š.m. balandžio 19-21d., rašykite (e-mail rasite Kontaktuose).



Komentarų nėra: